Ben je op zoek naar designmeubels?

Ontdek de verschillende designmeubels bij Living@Moens te Londerzeel. In ons ruim assortiment meubels ontdek je verschillende designklassiekers en designmerken, die stuk voor stuk uniek zijn en ongekend duurzaam.

We hebben bij Living@moens designmeubels voor de woonkamer en de eetkamer: ontdek design zetels, design eettafels in alle maten, kleuren en vormen en uiteraard designstoelen.

Klik op onderstaande merken en onderdelen om onze verschillende designmeubels te leren kennen.

DESIGN MET GEVOEL

LIVING@MOENS

Waar staan we voor?

Living@Moens is dé specialist op het gebied van design- en kwaliteitsmeubelen. Wij vertegenwoordigen vele top designmerken en beschikken bovendien over ervaren personeel dat voor u klaar staat met deskundig advies.

Het assortiment meubels is erg breed bij Living@Moens. Van stoelen, eettafels, eetkamerstoelen, salontafels en bureaus tot bijzettafels, boekenkasten, dressoirs, zetels en barkrukken. Alles van de meest exclusieve merken uit binnen en buitenland.

In onze winkel in Londerzeel vindt u alle gerenommeerde meubelmerken, zoals Natuzzi, Bontempi, Joli, Novamobili, Moome, Freistil by Rolf Benz, Calligaris en nog veel meer. Ontdek de meest prachtige meubelen, waarvan er veel zijn uitgegroeid tot ware design klassiekers.