Calligaris

Elk detail van onze producten komt voort uit een effectief teamwork van deskundige ontwerpers, architecten, trendsetters, ambachtslieden en gespecialiseerde medewerkers. Uit deze samenwerking komen vonken die worden omgezet in prototypes en vervolgens, aan het einde van een lang test- en fine-tuningproces, in producten die in huizen over de hele wereld terechtkomen.

In 95 jaar tijd hebben we bij Calligaris veel veranderingen gezien, we hebben zelfs zelf veranderingen gepromoot. We hebben dit gedaan door het ontwerpen en creëren van meubels en inrichtingsaccessoires die klaar zijn om de meest uiteenlopende woningen binnen te gaan en daar hun plaats te vinden, waardoor ze harmoniëren met verschillende stijlen, wat resulteert in unieke omgevingen, zoals, diep van binnen, alle woningen dat zijn.

We kunnen experimenteren, veranderen en innoveren omdat we weten wie we zijn en wat ons merk vertegenwoordigt voor degenen die ervoor kiezen: een garantie voor kwaliteit en creativiteit tegen een toegankelijke prijs, design dat eigentijds, flexibel en intelligent is.

Calligaris Catalogus

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

[weforms id="3666"]

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid