JANUA maakt bijzondere tafels en zitmeubelen met een uniek ontwerp. Janua volgt geen trends; ze maken tijdloze meubels met karakter. Hierbij zijn creativiteit en vakmanschap van belang om de meubelen van hoge kwaliteit te kunnen produceren. Janua vertrouwt op solide kwaliteit daarom worden alleen massieve houtsoorten zoals walnoot, eiken, amazakoue en wengé gebruikt, vaak in combinatie met leer. Purisme, functionaliteit en elegantie zijn dé kenmerken van de tafels, stoelen, kasten en koffietafels van Janua.

Janua is een relatief jong meubelmerk gevestigd in het zuiden van Duitsland. Opgericht in 2005 door ‘design talent’ Christian Seisenberger, die al op jonge leeftijd zijn enthousiasme voor het werken met natuurlijke materialen ontdekte in de timmerwerkplaats van zijn grootvader.

De op maat gemaakte meubels combineren pure elegantie met hoogwaardige materialen: hoge kwaliteit massief hout, zoals eiken, noten of iepenhout worden gecombineerd met het fijnste leder, natuursteen en metalen zoals ruw staal of aluminium. Die liefde voor natuurlijke materialen, vakmanschap en creativiteit zitten in het DNA van Janua.

Janua meubels zijn meer dan alleen gebruiksvoorwerpen – het zijn meubelstukken met karakter. Janua meubels die imponeren met hun unieke veelzijdigheid, functionaliteit en duurzaamheid. De op maat gemaakte meubels combineren pure elegantie met hoogwaardige materialen: Hoge kwaliteit massief hout, zoals eiken, noten of iepenhout worden gecombineerd met het fijnste leder, natuursteen en metalen zoals ruw staal of aluminium.

In onze showroom zijn verschillende producten van Janua te ontdekken en voelen. Kom zeker even langs voor een flinke dosis interieurinspiratie.

Janua

Enkele Janua realisaties

Onze Folder

Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Janua

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Janua