Miniforms is de levendige en dynamische ziel van het hedendaagse meubilair. Sinds het begin van de jaren zeventig heeft dit originele, jonge en zeer creatieve bedrijf het belang van experimenteren met materialen, kleuren en een avant-gardistische, cutting-edge stijl weten over te brengen.

Miniforms is ontstaan uit de ondernemingsdrift van Luigi Bardini, de faam van het bedrijf groeide in het volgende decennium, toen het op het internationale toneel opdook dankzij zijn originaliteit, een duidelijk teken van de missie van zijn ontwerpers. De kleuren werden feller en speelser. Materialen werden milieuvriendelijk. Producten werden gemakkelijk te organiseren in particuliere, openbare of commerciële ruimten om levendige en bizarre sferen te creëren. Hout, dat de eerste collecties stoelen, tafels en opbergmeubelen monopoliseerde, liet ruimte voor experimenten met metaal en glas – grondstoffen die behandeld werden om de producten van het bedrijf krachtig origineel en uniek te maken.

Het doel van het bedrijf is een revolutie teweeg te brengen in de vaak stereotiepe visie op gewone, alledaagse voorwerpen. Miniforms is ideaal voor mensen die bereid zijn de grenzen van hun creatieve en visuele horizon te verleggen om vrolijke, kleurrijke, ironische en subtiele sferen te scheppen.

Miniforms

Miniforms catalogi

Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Miniforms

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Miniforms