Mobliberica

Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. is een avantgarde, wendbaar en dynamisch bedrijf. Sinds de oprichting in 1979 ontwerpt en produceert het bedrijf, geheel aan zijn faciliteiten in Crevillent, Alicante (Spanje), een aantrekkelijk en innovatief product. Het voortdurende onderzoek naar nieuwe technologieën, materialen en trends leidt ertoe dat we ontwerpen van hoge kwaliteit creëren, die volledig worden aanvaard in de internationale markten.

Al onze productieprocessen worden gereguleerd door Europese kwaliteitsnormen en de tests worden uitgevoerd door het Technological Institute of Spanish Furniture.

Bovendien voert de interne kwaliteitsafdeling de meest veeleisende tests uit op de nieuwe prototypes voordat deze worden goedgekeurd, en pas dan begint het productieproces.

We zijn ISO 9001 gecertificeerd. Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. vertoont bijzondere gevoeligheid voor de omgeving. Momenteel zijn al onze productieprocessen milieuvriendelijk, zoals blijkt uit de verkregen ISO 14001-certificering.

Mobiliario Auxiliar de Diseño, S.L. verklaart uitdrukkelijk zijn fundamentele inzet om de kwaliteit en de zorg voor het milieu te verbeteren.

Mobliberica
De Mobliberica Folders

Aarde – Peper – Zout

Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Mobliberica

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Mobliberica