MOGG, dat staat voor MObili (meubels) en OGGetti (voorwerpen), is opgericht door Nicola Galbiati, een architect en art director met jarenlange ervaring in meubels en design.

De meubels en accessoires van MOGG onderscheiden zich door een herkenbaar, gestroomlijnd ontwerp dat esthetiek en functionaliteit combineert en karakter en individualiteit toevoegt aan zowel moderne als klassieke ruimtes. De collectie varieert van kleine, gecapitonneerde poefs tot metalen salontafels en van houten containers tot stukken van massief hout, wat de moderne geest van het bedrijf onderstreept en het vermogen om de smaken, ideeën en verzoeken van de klanten tot leven te brengen.

De creaties van MOGG worden gekenmerkt door geometrische vormen, gebogen lijnen, en warme materialen gecombineerd met koelere tinten voor een dynamische, veelzijdige stijl. MOGG’s solide identiteit en frisse, nieuwsgierige essentie vertalen zich in een ontwerp dat minimalisme en elegantie uitstraalt.

Mogg
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Mogg

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Mogg