Munari

Munari werd in 1977 opgericht door de gebroeders Munari in Ca’ degli Oppi, een plaats in de buurt van de bekende stad Verona.

Zoek je een combinatie van stijl en kwaliteit, dan past een tv-meubel van het Italiaanse merk Munari ongetwijfeld bij jou. In de loop der jaren is Munari uitgegroeid tot een belangrijke speler in de wereld van meubilair passend bij tv, hifi en computerapparatuur.

Door de jarenlange ervaring behoort Munari tot één van de meest prestigieuze bedrijven op het gebied van design TV meubels in Italië en Europa. Munari meubels zijn zeer duurzaam en zijn gekend voor hun hoogwaardige afwerking, kwaliteit en prachtige design.

Meer weten over Munari? Ontdek op deze pagina alvast een overzicht van enkele modellen, alsook de Munari catalogus. Kom zeker ook eens langs in onze ruime showroom voor meer Munari inspiratie. Tot snel?

Munari
Munari Catalogus
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Munari

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Munari