Muuto

Het Deense Muuto is in 2007 opgericht door Peter Bonnen en Kristian Byrge en heeft inmiddels een indrukwekende collectie design lampen, stoelen, tafels, kasten, banken en woonaccessoires.

Muuto is geworteld in de Scandinavische designtraditie die gekenmerkt wordt door duurzame esthetiek, functionaliteit, vakmanschap en een eerlijke expressie. Door dit erfgoed uit te breiden met toekomstgerichte materialen, technieken en gedurfd creatief denken, is het de ambitie van Muuto om nieuwe perspectieven op Scandinavisch design te bieden.

In feite komt de naam Muuto van muutos, wat in het Fins nieuw perspectief betekent. Ze kiezen zelf toonaangevende hedendaagse ontwerpers die onze filosofie sterk vertolken en combineren hun talenten met het gepassioneerde creatieve team van Muuto. U kent het design omdat het muutos heeft: objecten die subliem zijn gemaakt door nieuwe perspectieven, waarvan men over de hele wereld geniet en die het beste van het huidige Scandinavische design vertegenwoordigen.

Muuto heeft een unieke kijk op design, karakteristieke vormen en kleurgebruik. Muuto is stevig geworteld in Scandinavisch design, met werken van de beste ontwerpers uit Zweden, Noorwegen, Finland en Denemarken.

Iedereen kent het gevoel een kamer binnen te gaan die goed aanvoelt. Wij hopen dat de Muuto kijk op Scandinavische ontwerpen u zal inspireren om na te denken over uw omgeving en hoe die u laat voelen. Om een ruimte te creëren die precies goed voelt.

Muuto - catalogus

Muuto – Living@Moens
Onze modellen