Passe Partout

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout,

Deze slogan had Passe Partout reeds bij hun start in 1998, en hoe meer het verhaal van Passe-Partout wordt uitgeschreven, hoe meer waarde deze slogan eigenlijk krijgt.

“Genieten” van het leven. Willen we dat niet allemaal? Carpe diem, pluk de dag. Geniet van elk moment, van elk klein gelukje. Nog zo een slogan die ze bij Passe Partout hoog in het vaandel dragen: “kijk niet alleen naar wat je niet hebt, maar ook eens naar wat je wél (al) hebt”.

Bij Passe Partout houden van mensen met passie. De energie die ze uitstralen, de fonkel in hun ogen, hun aanstekelijk praten, het geeft motivatie en energie om ons eigen verhaal sterker uit te bouwen. In de reis van het verhaal van Passe Partout hebben we het genoegen gehad om in binnen-en buitenland diverse van zulke mensen, meestal ondernemers, tegen het lijf te lopen. Soms heel toevallig, en dat zijn meestal de interessantste.

Hun missie is om hun passie te kunnen doorgeven aan onze klanten, die het dan weer door vertellen aan hun klanten. En de missie is pas geslaagd als die eindklant vol passie kan vertellen over zijn aankoop van een product uit de Passe Partout collectie. Dat hij of zij het zo vertelt dat de fonkel in zijn/haar ogen te zien is.

Bij Living@Moens dezel we deze unieke passie voor interieur 100%, samen met jou maken we met Passe Partout een fantastische thuis voor onze klanten.

Enjoy life, enjoy your sofa, enjoy Passe Partout

Meer weten over Passe Partout? Surf naar https://www.passepartoutnv.be/

Passe Partout
Passe Partout – Living@Moens
Onze modellen

Passe Partout - Catalogus