Saunaco

Saunaco staat vandaag de dag bekend om het ultramodulaire meubelprogramma in samenwerking met Studio Segers. De tijdloze en strakke geometrie met het vierkant als fundament, vormt de basis van onze collecties waarbij de klant het meubel zelf kan samenstellen naar wens en beschikbare ruimte. Een droom voor wie op zoek is naar een authentiek en origineel meubel van Belgisch design. Toch blijft Saunaco zichzelf elke dag uitvinden en zijn we continu op zoek naar manieren om onszelf te verbeteren.

De collectie van Saunanco kenmerkt zich voornamelijk door de strakke lijnen in de designs. Door het modulaire karakter kunt u de meubelen volledig naar uw persoonlijke interieurwensen aanpassen.

Saunaco staat voor mooie ontwerpen en 100% Belgische producten. Saunaco biedt een ruime collectie moderne eiken woonkamermeubelen van hoge kwaliteit voor iedereen die van een stijlvol interieur houdt. Daarenboven hecht Saunaco ook veel belang aan het milieu. Duurzaamheid en ecologie zijn kernwaarden bij Saunaco. Ze zijn gedreven om te bouwen aan een duurzame toekomst van de volgende generaties, en gaan daarom graag een stapje verder met een milieubewuste visie.

Wilt u dus een mooi interieur combineren met respect voor de natuur? Dan is Saunaco iets voor jou!

Ontdek de vele modellen met ontelbare mogelijkheden in onze Saunaco collectie.

Saunaco