BLACK WEEK EINDIGT BINNEN

0 dagen 00 hr 00 min 00 sc

BLACK WEEK bij Living@Moens

Sta je klaar om de beste deals van het jaar te scoren?

Zeg vaarwel tegen de waanzin van één dag shoppen, want bij ons strekt Black Friday zich uit tot een spectaculaire Black Week! Van 25 november tot en met 3 december zetten wij de deuren van onze ruime showroom in Londerzeel wijd open voor een week vol onweerstaanbare promoties.

Dompel je onder in een zee van kortingen waarbij elke dag voelt als Black Friday en dat een hele week lang! Op deze pagina krijg je alvast een voorsmaakje van wat we in petto hebben, maar geloof ons, dat is nog maar het begin. Elke hoek van onze showroom verbergt exclusieve aanbiedingen die wachten om ontdekt te worden.

Bovendien hebben we een speciale btw actie* op salons voor je in petto. Profiteer van onze kortingen op een geselecteerde reeks salons, met uitzondering van toonzaalmodellen. Dit is de perfecte kans om je woonkamer te vernieuwen met stijlvol comfort.

Of je nu op zoek bent naar die ene perfecte zetel, een upgrade voor je interieur of simpelweg de beste koopjes wilt vinden; jouw unieke Black Week korting ligt bij ons klaar. Maar let op, deze kans is zo uniek als de actie zelf en slechts één week geldig.

Kom dus eens langs en laat je verrassen door het enorme aanbod en de Black Week kortingen. Mis deze exclusieve Black Week niet – waar de vrijdaggekte een hele week duurt! 🎉

Black Week bij Living@Moens

BTW KORTING* op selectie salons

BTW KORTING* op een selectie salons, meer info in de winkel

BTW korting = een korting van 17.36% - zie rekenvoorbeeld onderaan deze pagina

Rekenvoorbeeld BTW korting
Een salon kost € 1.210 (inclusief BTW).
Om te berekenen hoeveel het salon zonder BTW kost, houd je de volgende som aan: € 1.210 x (100/121)= € 1.000 (exclusief BTW).
Aan de kassa ontvang je dus € 210 voordeel (=17,36% effectieve korting).
ACTIEVOORWAARDEN
Black week is geldig van 25/11 tem 3/12. Kortingen zijn niet cumuleerbaar. Kortingen niet geldig op reeds lopende promoties en toonzaalmodellen. BTW korting bedraagt 17.36%, rekenvoorbeeld beschikbaar op deze pagina.
Black Week campagne niet van toepassing op toonzaalmodellen, reeds lopende promoties en leveranciersacties. Acties zijn niet cumuleerbaar.