info

De Herfst is begonnen – maak een gezellige thuis!

De Herfst is begonnen - maak een gezellige thuis!
De Herfst is begonnen - maak een gezellige thuis!

De zon komt later op en gaat eerder onder. Het wordt kouder en natter, en de bladeren vallen van de bomen. Het is duidelijk: de herfst is begonnen!

Zit de zomer nog steeds in je hoofd? Dan is het tijd om je huis herfstbestendig te maken, want je zult er steeds meer tijd doorbrengen. ?

Elk seizoen biedt een leuk excuus om uw huis op te frissen, zelfs als u niet met het thema vakantie bezig bent, kunnen subtiele aanpassingen direct een ruimtegevoel geven dat past bij de veranderende temperaturen.

Voor de herfst betekent dat het toevoegen van gezellige texturen, rijke kleuren, het vinden van een perfecte koffiemok, en natuurlijk, veel pompoenen.

De Herfst is begonnen - maak een gezellige thuis!

Goud, geel en oranje kleurschakeringen kenmerken de natuur tijdens de herfst en deze kleuren kunnen we ook in onze woning doorvoeren. Zo brengen we een adem van de herfst in onze leefruimte. Van meubelstukken, verf voor de muren of kleine decoraties, u kunt uw fantasie gebruiken en de kleuren gebruiken volgens uw wensen.

Typische herfstkleuren zijn natuurlijke kleuren van crème, over zand, tot bruintinten. Rood en geel zijn ook mogelijk en kunnen heel leuk zijn om uw woning decoratie extra te accentueren, en warmte in huis te brengen. Wel best beperken in gebruik, omdat het geheel nogal snel zwaar en schreeuwerig kan overkomen, je wil nog altijd tot rust komen in huis.

Houten meubelen, voorwerpen uit de natuur in aardse kleuren kunnen ook als decoratie gebruikt worden in elk huis. Denk aan dennenappels, noten,  bladeren en andere objecten die je kan terugvinden in de natuur om je interieur net wat meer vorm te geven.

De muren kunnen in warme gele tinten zijn die altijd zorgen voor plezier in huis.

Als u niet meteen een nieuwe bank wenst te kopen, kunt u uw huidige bank bedekken met een sprei in herfstkleuren. Laat u inspireren door de kleuren van de herfstbladeren en je bank krijgt meteen een heel nieuwe look!

Als decoratie kunt u gebruik maken van kussens in fijne goudkleurige of oranje tinten, op de muren kunt u een fotobehang met herfstmotieven gebruiken.

Wees creatief, laat je inspireren door de natuur en haal de gezellige herfstgedachte in huis!