Novamobili

Novamobili produceert functionele en duurzame meubelen om alle woonruimtes op te waarderen. Het bedrijf onderscheidt zich door zijn modulaire, flexibele en transversale systemen, waarin ambachtelijke traditie en geavanceerde technologie samengaan. Novamobili staat open voor toekomstige uitdagingen en biedt vernieuwende oplossingen voor meubelen op maat, dankzij de samenwerking met toonaangevende architecten en ontwerpers en het eigen team van planners, ingenieurs en technici.

Novamobili maakt deel uit van een van de belangrijkste Italiaanse meubelproducenten – de Battistella Company groep, opgericht in 1953 in Pieve di Soligo. De geavanceerde know-how en de duurzame cultuur van het merk dragen bij tot de kwaliteit van elk product. De onderzoeks- en ontwikkelingsafdeling van Novamobili stelt design, kwaliteit en zorgvuldigheid centraal bij elk ontwerp. De innoverende technologieën van het bedrijf maken het mogelijk om in zeer korte tijd aan alle behoeften te voldoen en systemen op maat te maken.

Filosofie – Novamobili onderscheidt zich in de meubelwereld door zijn modulaire systemen, waarbij het de bedoeling is persoonlijke concepten van het huiselijke leven te inspireren door meubels te ontwerpen die de regels herschrijven, zodat wij ruimten kunnen bouwen rond de voorwerpen die wij in de buurt willen hebben.

De hoekstenen van de Novamobili filosofie zijn modulariteit, flexibiliteit, multifunctionaliteit en ruime toepasbaarheid, de duidelijke uitdrukking van een ambachtelijke traditie die voortleeft in een technologisch geavanceerd bedrijf dat openstaat voor toekomstige uitdagingen. Het bedrijf bestaat uit een team van ontwerpers en ingenieurs die, in samenwerking met vooraanstaande namen op het gebied van architectuur en design, nooit verzuimen om met innovatieve meubeloplossingen op maat te komen.

Novamobili: designmeubelen voor woon- en slaapruimtes

Novamobili meubelen voor de woonruimte bieden oplossingen die op natuurlijke wijze het unieke karakter van elke ruimte interpreteren. Het slaapgedeelte kan gekenmerkt worden door meubelen met eigentijdse lijnen en geraffineerde details, die de perfecte synergie tussen materiaal en vorm tot stand brengen. De oplossingen van Novamobili voor het woongedeelte bieden haar klanten een ruime keuze aan meubelen zonder het design te verwaarlozen. De collectie omvat modulaire, open, rug-aan-rug en zelfdragende dubbelzijdige boekenkasten, meubelen met vleugeldeuren, TV-standaardpanelen, verticale en horizontale wandmeubelen, rekken, hangende archiefsystemen en diverse opbergmeubelen.

Novamobili
Novamobili
Novamobili Folders
Maak een afspraak op een moment dat best voor je uitkomt
Maak een afspraak

Maak een afspraak met onze interieurspecialisten en krijg een persoonlijke begeleiding naar uw ideale interieur.

U reserveert zo meteen een tijdslot met uw interieurspecialist om al uw interieur vragen en noden te beantwoorden.

Voordelen van een afspraak:

  • U wordt meteen verder geholpen
  • U krijgt een toegewezen interieurspecialist die u wegwijs kan maken in het assortiment en alle mogelijkheden
Novamobili

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

📧 Zo mist u niets over onze leuke acties, nieuwe producten en aanbiedingen. U kan u op elk moment ook terug uitschrijven als u de nieuwsbrief niet langer wil ontvangen.

Uw gegevens worden opgeslagen volgens ons Privacy beleid

Novamobili